Purposity Thumbs Up Sharing TV Spotlight Clip

Sharing the spotlight – PURPOSITY

๐—ฃ๐˜‚๐—ฟ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ฒ + ๐—š๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐˜† = ๐—ฃ๐˜‚๐—ฟ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐˜†!
I wanted to share some exciting news!

The app Purposity was featured on the show, 3rd Hour of TODAY (NBC) this morning. Within the feature, you can see Westfield highlighted. Westfield has been filling needs with Purposity since January 6th.

Our commitment, as a community, to support our children, students, families, and seniors is something pretty spectacular. With COVID-19, Purposity is seeing a 100% rise in needs posted and filled. The success of this app has led the company to expand its services to all districts and 501 (c) (3)’s. ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ถ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐˜† ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—บ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ต๐—ถ๐˜€ ๐—”๐—ฃ๐—ฃ ๐—ฎ๐˜€ ๐—ฎ ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜๐˜†.

Click below to watch the feed from 3rd Hour of TODAY, NBC on Thursday, April 23 @ 9 AM.

๐—”๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ณ ๐˜†๐—ผ๐˜‚ ๐—ต๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป’๐˜ ๐˜†๐—ฒ๐˜, download the app and select Westfield Washington Schools. We are working with local 501 (c) (3) organizations to support all children, families, and seniors within Westfield!

#WWSParentUniversity #wwsALLin #WWSRocks #INthistogether

Purposity Flyer.jpg